Over mij

Mijn naam is Krissy Flippo, mama van Joey (7) en Dax (5), getrouwd en wonende te Den Haag.

Ik ben de oudste van 3 meiden thuis, geboren met een loenzend oog en op mijn 12e heftig gepest. Mijn sterk ontwikkelde kant was dan ook wel doorzetten, durf en discipline. Gelukkig is de balans de laatste jaren terug aan het komen. Omdat ik ergens voelde dat ik niet echt gelukkig was. De laatste jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in bewustzijnsontwikkeling.

Mijn unieke bijdrage in dit leven is dat kinderen zich geliefd, gezien, veilig en gesteund voelen en dat ze de ruimte krijgen om te spelen, te ontdekken en te stralen. Dat kinderen leren omgaan met negatieve gedachten, ze hun eigen emoties leren begrijpen, ze dankbaar zijn voor mooie mensen en ervaringen, ze leren mooie dromen om te zetten in kleine stappen, ze leren omgaan met tegenslag en frustratie, ze van zichzelf zullen houden en zo zijn unieke bijdrage kunnen geven aan dit leven, Hierin luister, kijk en voel ik wat een kind ten diepste wil en ondersteun ik ze hieraan vorm te geven.

Mensen die mij kennen zeggen dat;

  • kinderen aangeven zich meteen thuis te voelen bij me,
  • ik krachtig én zacht ineen ben,
  • ik geduldig en een tikkeltje ondeugend ben,
  • ik voor de grootsheid van de ander sta,
  • mijn feeling in het werken met kinderen waanzinnig inspirerend is.

Mijn achtergrond is Politie-agent, directie-secretaresse, Militair Verpleegkundige, Coördinerend Verpleegkundige Verpleeghuis, Weerbaarheidstrainer, Bewustzijnstrainer en bewustzijnscoach.

Mijn visie

Kinderen die nu geboren worden hebben een ruimer bewustzijn. Ze staan meer open, meer in verbinding, met zichzelf en de mensen om hun heen. Ze hebben een sterk zelfbewustzijn, een krachtige wil, weten wat rechtvaardigheid is en voelen zich verantwoordelijk. Ze lopen over van energie en laten zich niet sturen. Het is belangrijk dat deze kinderen ruimte krijgen, verbonden blijven en een sterk innerlijk kompas ontwikkelen. Nu, in deze maatschappij, is dat lastig. Er zijn ontzettend veel prikkels. Mogelijkheden zijn eindeloos en de lat ligt hoog. De nadruk ligt op presteren, denken en het individu. Hierdoor wordt de verbinding met onszelf en anderen toegedekt en is het lastig de wijsheid van ons hart te volgen.

Mijn rol hierin is dat ik, Krissy, wens dat kinderen zich geliefd, gezien, veilig en gesteund voelen en dat ze de ruimte krijgen om te spelen, te ontdekken en te stralen. Ik vind het belangrijk dat elk kind zichzelf kan zijn, in liefde verbonden is en zo zijn unieke bijdrage kan geven aan dit leven. Hierin luister, kijk en voel ik wat een kind ten diepste wil en ondersteun ik kinderen hieraan vorm te geven.

Ik verbind ouder en kind, omdat ik als nieuwetijdskind en moeder weet hoe ik dit kan doen. Ik help ouder en kind, zodat zij vrij en verbonden op avontuur kunnen gaan. Ik inspireer daarbij mezelf, zodat ik blijf leren en ontwikkelen, als moeder en als coach. Zo gaan we samen op weg naar een mooiere wereld, waarin iedereen ten diepste voelt wat liefde is.