DE SUPERHELDENCLUB

16-08-2020

Een UNIEK project.

DE ALLEREERSTE IN NEDERLAND!

De Superheldenclub is gestart in Den Haag.

Je kan ons proces volgen op de facebookpagina van ConsciousKids:

https://www.facebook.com/ConsciousKidsNL

Heb jij de wens dat de volgende Superheldenclub in jouw stad /dorp plaatsvindt?

Dan hoor ik je graag!

Een samenwerking tussen de politie, brandweer, boswachter, fotograaf en ConsciousKids, waarbij kinderen tussen de 5 en 10 jaar, die gepest worden, onzeker zijn, sensitief zijn voor stress of spanning SAMEN op avontuur gaan.                           De kinderen leren tijdens dit project een sterk innerlijk kompas ontwikkelen. Ze ontdekken hun superkrachten en worden begeleid in hun                                WEERBAARHEID en ZELFVERTROUWEN.

We spelen, ontdekken en stralen!

Het project duurt totaal 9 weken, welke start met een persoonlijk kennismakingsgesprek met de ouders en kind thuis. Er volgt een officiële beëdiging met de Politie, een fotoshoot halverwege het proces en een échte diploma uitreiking ter afsluiting.

Aan het einde van dit fantastische project zijn de kinderen zich bewust geworden van hun unieke superkrachten en voelen zij zich de superheld van hun leven.

Ze kunnen zeggen: HIER BEN IK!

Waarom SUPERHELDEN?

Voor en van de maatschappij:                                                                                             Zijn de deelnemende partijen superhelden.

Voor ConsciousKids:                                                                                                         Zijn alle betrokkenen bij dit geweldige project superhelden, omdat ze met hun deelname/ondersteuning/inzet een héél bijzonder proces mogelijk maken voor de deelnemende kinderen.

Alle kinderen zijn superhelden, zij zijn onze toekomst.


COACHENDE BEGELEIDING DOOR ConsciousKids

Hoe leer je om stevig te staan, hoe voelt het om écht oogcontact te maken, wat kun je doen met je ademhaling, wat zijn grenzen, wat kan ik met mijn aandacht en hoe ga ik om met stressvolle gebeurtenissen, hoe ga je om met een hoofd vol gedachten en hoe kan ik deze tot rust brengen. Hoe kan ik doelen bereiken door middel van samenwerken & verbinden. Ook leren de kinderen omgaan met fijne en lastige gevoelens, zonder er helemaal door meegesleept te worden of zich steeds maar zorgen maken.

Ik, Krissy (eig. ConsciousKids), vind het belangrijk dat elk kind zichzelf kan zijn en zo zijn unieke bijdrage kan geven aan dit leven. Hierin luister, kijk en voel ik wat een kind ten diepste wil en ondersteun ik de kinderen hieraan vorm te geven.

Hierbij zet ik mijn eigen superkrachten in vanuit mijn ervaringen als Politieagent, Militair Verpleegkundige, Rots & Water trainer, Bewustzijnscoach, Bewustzijnstrainer en moeder.

Financiele bijdrage

De speciale prijs voor deze pilot is €329 per deelnemende Superheld.                       Dit is inclusief:

  • Coaching gedurende het gehele proces.
  • De persoonlijke gesprekken bij aanvang en afronding.
  • Gezond drinken en snacks gedurende de activiteiten.                                   (denk aan fruitwater en een stuk fruit/appel-/bananencake),
  • op A4 formaat professionele foto van de fotograaf Sandra Lensink,
  • het Superhelden diploma.

Tijdens ons proces zal ik beschikbaar zijn voor al je vragen.

Mocht dit bedrag een uitdaging zijn, laat het me weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden..

Heb jij een Ooievaarspas?                                                                                                 Om dit proces voor IEDEREEN mogelijk te maken, geldt er op vertoon van deze pas een andere financiële bijdrage. Dus contact me en laat het weten!

NIET TEVREDEN - GELD TERUG GARANTIE

Wat is de 'niet tevreden, geld terug' garantie?

Wij zijn overtuigd van de waarde van deze training. Daarom bied ik iedere deelnemer van De Superheldenclub 'niet tevreden, geld terug' garantie. Ik geef je het gehele bedrag dat je betaald hebt, terug, onder voorwaarde dat je zoon/dochter alle dagen en alle oefeningen in De Superheldenclub heeft meegedaan. En onder voorwaarde dat jij je claim schriftelijk (per mail) indient binnen 24 uur na de Diploma-uitreiking. Na afronding van deze training heb zelf je de kracht en de impact van de veranderingen en inzichten ervaren in een sfeer van veiligheid die wij de kinderen bieden. Met deze niet tevreden, geld terug garantie kan iedereen dus op een financieel veilige manier kennis met ons maken. Kies om je zoon/dochter mee toe laten doen, gun hem/haar deze training. Ieder kind is van harte welkom. 


Denk jij dat dit dé kans is voor jouw kind om zijn superkracht(en) te ontdekken en nog meer te stralen in het leven?

Meld jullie dan hier aan en/of vraag meer informatie: